Google Tag Manager -palvelut

Google Analytics -palvelut

Markkinointiteknologiat kehittyvät huimaa vauhtia ja samaa tahtia lisääntyy myös käytössä olevien työkalujen määrä. Kun työkalujen määrä lisääntyy, niin samalla kasvaa myös verkkosivustolle asennettavien koodinpätkien eli skriptien tai tagien määrä.

Tag Manager on Googlen tarjoama maksuton työkalu, joka tarjoaa ketterän tavan hallinnoida verkkosivustolle asennettavia erillisiä työkalujen skriptejä. Tällä tavoin vältetään yleisimmät markkinointikampanjoita ja -aktiviteettejä hidastavat haasteet seurantatagien asennuksissa tai toistuvat muutokset verkkosivuston teknisessä toteutuksessa.

Tag Managerin hyödyntäminen edellyttää kohtalaista teknistä ymmärrystä. Useimmiten palvelemme asiakkaitamme asentamalla tarvittavat työkalut Tag Manageria hyödyntämällä, jolloin asiakkaiden ei tarvitse itse perehtyä verkkoteknologiaan sen syvemmin. Halutessanne koulutamme yrityksen henkilökunnan Tag Managerin käyttäjiksi, jolloin pystytte hyödyntämään itse työkalua tägien hallinnassa.

Google Tag Managerin hyödyntämisen johdosta tarvittavien markkinointiteknologioiden asentaminen helpottuu ja nopeutuu huomattavasti. Halutessanne voidaan työkalussa myös määritellä eri käyttäjille eri rooleja.

Tyypillisesti esimerkiksi IT-osasto saattaa haluta toimia viimeisenä hyväksyjänä kaikille sivuston hyödyntämille seurantakoodeille. Tällöin esimerkiksi DDS palveluntarjoajana voi puolestanne asettaa Tag Managerin kautta tarvittavat seurantakoodit, mutta niiden lopullinen käyttöönotto voidaan antaa IT-osastolle.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä, niin kerromme toiminnastamme lisää.

Miksi Dentsu Data Services?

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo kymmenen vuoden ajan Suomessa. Matkalle mahtuu lukemattomia projekteja, hyvin erilaisia asiakkuuksia niin kuluttaja- kuin yritysasiakastoimialoilta, sekä kymmeniä tuhansia tunteja tiedon analysointia. Asiantuntijamme ovat kaupallisen ja / tai teknisen koulutuksen hankkineita markkinoinnin ja analytiikan ammattilaisia, jotka osaavat soveltaa markkinointitoimenpiteistä syntyvää tietoa liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. Olemme emoyhtiömme kautta osa globaalia markkinointiviestinnän konsernia Dentsu Aegis Networkia, jonka analyytikkojen verkosto yli 145 maassa takaavat tehokkaan ongelmanratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen.