Google Data Studio -palvelut

Markkinoinnin dashboar Data studio

Data Studio on Googlen markkinointityökalu  joa auttaa tiedon visualisoinnissa ja raportoinnissa.

Data Studion peruskäyttö on intuitiivista ja sen hyödyt nousevat näppärien integraatioiden vuoksi esiin erityisesti silloin, kun Googlen muutkin työkalut (muun muassa Adwords, Doubleclick, Analytics) ovat käytössä.

Palvelemme asiakkaitamme KPI-määrittelyssä, suunnittelemalla visualisoinnin ulkoasun sekä huolehtimalla tekniset integraatiot eri tietolähteisiin. Halutessanne järjestämme myös käyttökoulutukset, jotta voitte tehdä myöhemmin muutoksia ja lisäyksiä raportteihin myös itse.

Olemme rakentaneet asiakkaillemme kymmeniä Data Studio -ratkaisuja sisältäen niin Googlen palveluista tulevan tiedon kuin myös asiakkaiden omista tietolähteistä (esimerkiksi myyntidata) tai muista markkinointialustoista, kuten sosiaalisen median lähteistä saatavan datan.

Data Studio demo

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä, niin kerromme toiminnastamme lisää.

Miksi Dentsu Data Services?

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo kymmenen vuoden ajan Suomessa. Matkalle mahtuu lukemattomia projekteja, hyvin erilaisia asiakkuuksia niin kuluttaja- kuin yritysasiakastoimialoilta, sekä kymmeniä tuhansia tunteja tiedon analysointia. Asiantuntijamme ovat kaupallisen ja / tai teknisen koulutuksen hankkineita markkinoinnin ja analytiikan ammattilaisia, jotka osaavat soveltaa markkinointitoimenpiteistä syntyvää tietoa liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. Olemme emoyhtiömme kautta osa globaalia markkinointiviestinnän konsernia Dentsu Aegis Networkia, jonka analyytikkojen verkosto yli 145 maassa takaavat tehokkaan ongelmanratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen.