Google Analytics -palvelut

Google Analytics -palvelut

Google Analytics on maailman suosituin verkkoanalytiikan työkalu. Olemme palvelleet asiakkaitamme Suomessa jo kymmenen vuoden ajan Google Analyticsin teknisissä asennuksissa, tiedon analysoinnissa ja koulutuksissa.

Tekniset palvelut

Tekniset Google Analytics -palvelumme sisältävät tilin nykytilan arvioinnin, jossa hyödynnämme kehittämäämme 57 kohdan auditointilistaa. Tällä varmistamme, että tieto varmasti kerääntyy oikein Analytics-tilille. Tämä  on ehdottoman tärkeää, jotta jatkossa liiketoimintakriittisten johtopäätösten teko tukeutuisi mahdollisimman oikeaan tietoon.

Auditoinnin lopputulemana mahdolliset puutteet seurannassa korjataan, löydökset ja toimenpiteet dokumentoidaan asiakkaalle sekä tarvittaessa muutosten toteutus ohjeistetaan tekniselle toimittajalle.

Verkkoanalytiikan analysointipalvelut

Analysointipalvelumme räätälöidään asiakkaille aina toimialan (esimerkiksi verkkokauppa, kivijalkakauppa, media, valmistava teollisuus tai B2B-palvelut) sekä lähtötilanteen mukaan. Usein analysointipalvelumme sisältää esimerkiksi toistuvan markkinointikampanjoiden tehon sekä verkkosivuston toimivuuden analysoinnin, sivustoon ja kampanjoihin liittyvät toimenpidesuositukset sekä halutessanne myös toimenpidesuositusten jalkautuksen.

Google Analytics -koulutukset

Tehokkaan markkinoijan edellytys tänä päivänä on ymmärtää analytiikkaa sekä hyödyntää sen tarjoamia löydöksiä päätöksenteossa. Google Analytics -koulutukset räätälöidään aina asiakkaan lähtötasoon, liiketoiminnan tyyppiin sekä tulevaisuuden tahtotilaan peilaten ja voidaan järjestää joko yksilökoulutuksena tai isommille tiimeille räätälöitynä.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä, niin kerromme toiminnastamme lisää.

Miksi Dentsu Data Services?

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo kymmenen vuoden ajan Suomessa. Matkalle mahtuu lukemattomia projekteja, hyvin erilaisia asiakkuuksia niin kuluttaja- kuin yritysasiakastoimialoilta, sekä kymmeniä tuhansia tunteja tiedon analysointia. Asiantuntijamme ovat kaupallisen ja / tai teknisen koulutuksen hankkineita markkinoinnin ja analytiikan ammattilaisia, jotka osaavat soveltaa markkinointitoimenpiteistä syntyvää tietoa liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. Olemme emoyhtiömme kautta osa globaalia markkinointiviestinnän konsernia Dentsu Aegis Networkia, jonka analyytikkojen verkosto yli 145 maassa takaavat tehokkaan ongelmanratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen.