Verkkoanalytiikka

Google Analytics -palvelut

Google Analytics on maailman suosituin verkkoanalytiikan työkalu. Olemme palvelleet asiakkaitamme Suomessa jo kymmenen vuoden ajan Google Analyticsin teknisissä asennuksissa, tiedon analysoinnissa ja koulutuksissa.

Lue lisää
Google Analytics -palvelut

Tag Manager on Googlen tarjoama maksuton työkalu, joka tarjoaa ketterän tavan hallinnoida verkkosivustolle asennettavia erillisiä työkalujen skriptejä. Tällä tavoin vältetään yleisimmät markkinointikampanjoita ja -aktiviteettejä hidastavat haasteet seurantatagien asennuksissa tai toistuvat muutokset verkkosivuston teknisessä toteutuksessa.

Lue lisää
Markkinoinnin dashboar Data studio

Data Studio on Googlen ilmaisiin työkaluihin lukeutuva tiedon visualisointi ja raportointityökalu. Data Studion käyttöliittymä on intuitiivinen ja sen hyödyt nousevat esiin erityisesti silloin, kun Googlen muutkin markkinointityökalut (esim. Adwords, DoubleClick, Analytics) ovat käytössä Data Studion näppärien integraatioiden vuoksi.

Lue lisää

Verkkoanalytiikka

Olemme erikoistuneet digitaalisen markkinoinnin toimenpiteistä ja verkkosivustolta kertyvän tiedon jalostamiseen johtopäätöksiksi sekä toimenpidesuosituksiksi.

Tyypillisessä verkkoanalytiikan yhteistyössä palvelemme asiakkaitamme analytiikkatyökalujen teknisten asennusten ja ylläpidon lisäksi datan analysoinnissa, johtopäätösten tekemisessä ja toimenpiteiden jalkauttamisessa markkinoinnin ja myynnin tueksi.

Asiakkaidemme tarpeet vaihtelevat: siinä missä toinen yritys tarvitsee tukea teknisissä asennuksissa tai kertyvän tiedon analysoinnissa, toinen yritys saattaa tarvita osa- tai täysipäiväistä analyytikkoa osaksi markkinointitiimiään. Jälkimmäisessä tapauksessa usein paras ratkaisu on palkata ensiksi konsultti määräajaksi auttaa kartoittamaan tilanne sekä analyytikon vaatimukset juuri kyseisessä yrityksessä. Yllä voit lukea lisää verkkoanalytiikan palveluistamme tai olla suoraan yhteydessä asiantuntijaamme.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä, niin kerromme toiminnastamme lisää.

Miksi Dentsu Data Services?

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo kymmenen vuoden ajan Suomessa. Matkalle mahtuu lukemattomia projekteja, hyvin erilaisia asiakkuuksia niin kuluttaja- kuin yritysasiakastoimialoilta, sekä kymmeniä tuhansia tunteja tiedon analysointia. Asiantuntijamme ovat kaupallisen ja / tai teknisen koulutuksen hankkineita markkinoinnin ja analytiikan ammattilaisia, jotka osaavat soveltaa markkinointitoimenpiteistä syntyvää tietoa liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. Olemme emoyhtiömme kautta osa globaalia markkinointiviestinnän konsernia Dentsu Aegis Networkia, jonka analyytikkojen verkosto yli 145 maassa takaavat tehokkaan ongelmanratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen.