Markkinoinnin dashboard

Markkinoinnin dashboard - ianalyse

Excelit hukassa sähköpostin uumenissa, viimeisimpien lukujen kokoaminen kumppaneilta kestää ja datan kopioiminen käsin tiedostosta toiseen puuduttaa.

Oleellisen tiedon siivilöiminen jatkuvasti kasvavasta tietotulvasta vaatii valintoja, osaamista ja ymmärrystä liiketoiminnan tavoitteista.

Tiedonkulun automatisointi ja tiedon visualisointi ovat usein ensimmäiset askeleet kohti tiedolla johdettua markkinointia. Ratkaisu puolestaan on useimmiten automatisoitu raportointityökalu eli dashboard.

Palvelemme asiakkaitamme dashboard-ratkaisuissa niin sanotusti avaimet käteen -periaatteella: määrittelemme ensiksi yhdessä asiakkaan kanssa markkinoinnin tärkeimmät KPI-mittarit, valitsemme tietolähteet, joista tietoa tarvitaan, suunnittelemme informaatioarkkitehtuurin ja tiedonkulun sekä visualisoimme oleellisen tiedon hyödyllisiin ja näyttäviin dashboard-ratkaisujen avulla.

Tyypillisesti dashboardit räätälöidään eri sidosryhmille niin, että jokaisella on pääsy juuri heidän työssä onnistumisen kannalta oleelliseen tietoon. Näin varmistetaan, että tieto on oleellista ja hyödynnettävissä päätöksenteossa reaaliaikaisesti sekä

Hyödynnämme dashboard-ratkaisuissamme pääasiallisesti joko erityisesti markkinoinnin tarpeisiin tarkoitettua iAnalyse-työkalua tai Googlen tarjoamaa maksutonta Data Studio -työkalua.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä, niin kerromme toiminnastamme lisää.

iAnalyse Demo

Data Studio Demo

Miksi Dentsu Data Services?

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo kymmenen vuoden ajan Suomessa. Matkalle mahtuu lukemattomia projekteja, hyvin erilaisia asiakkuuksia niin kuluttaja- kuin yritysasiakastoimialoilta, sekä kymmeniä tuhansia tunteja tiedon analysointia. Asiantuntijamme ovat kaupallisen ja / tai teknisen koulutuksen hankkineita markkinoinnin ja analytiikan ammattilaisia, jotka osaavat soveltaa markkinointitoimenpiteistä syntyvää tietoa liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. Olemme emoyhtiömme kautta osa globaalia markkinointiviestinnän konsernia Dentsu Aegis Networkia, jonka analyytikkojen verkosto yli 145 maassa takaavat tehokkaan ongelmanratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen.