Palvelut

Attribuutiomallinnus

Mikä on markkinointipanostusten ROI? Miten panostuksia voi tehostaa entisestään? Tilastomatemaattisilla mallinnuksilla analysoidaan mm. markkinointipanostusten tuottoja sekä tehostetaan tulevia kampanjoita ja toimenpiteitä.

Lue lisää
Verkkoanalytiikka

Palvelemme asiakkaitamme analytiikkatyökalujen teknisten asennusten ja ylläpidon lisäksi datan analysoinnissa, johtopäätösten tekemisessä ja toimenpiteiden jalkauttamisessa markkinoinnin ja myynnin tueksi.

Lue lisää
Tutkimuspalvelut

Tarjoamme sekä kvantitatiivisia että kvalitatiivisia tutkimuspalveluita asiakkaillemme. Toteutamme markkinatutkimusta Suomen lisäksi myös kansainvälisesti hyödyntäen 145 maan verkostoamme.

Lue lisää
Konsultointi

Ydinosaamiseemme lukeutuu datan hyödyntämisen ja markkinointiteknologian konsultointi kattaen kaikki vaiheet tarvemäärittelystä työkaluvalintoihin ja niiden käyttöönottoon.

Lue lisää
Dentsu CCS-tutkimus, Consumer Connection Survey

Consumer Connection System (CCS) on Dentsu Aegis Networkin laaja kuluttajatutkimus, jota toteutetaan tällä hetkellä jo 65 maassa. CCS on tärkein työkalumme kuluttajasegmentointeihin ja kohderyhmäanalyyseihin. Tutkimusta  hyödynnetään myös asiakkaiden mediastrategian ja mainonnan suunnittelussa.

Lue lisää
Markkinoinnin dashboard

Tiedonkulun automatisointi ja tiedon visualisointi ovat usein ensimmäiset askeleet kohti tiedolla johdettua markkinointia. Ratkaisu puolestaan on useimmiten automatisoitu raportointityökalu eli dashboard, joka räätälöidään tarkasti vastaamaan asiakkaan tarpeisiin.

Lue lisää